Hvad er en biopat/naturopath

Biopattitlen er dansk, mens naturopath titlen er international. Biopat/naturopath ibm er en beskyttet titel, som er din garanti for en kvalificeret og uddannet behandler.

Jeg, som uddannet biopat, vælger denne naturlige behandlingsform, fordi der fokuseres på årsagen til problemet frem for symptomerne. En biopat ser altid på hele mennesket, dvs. dens sygdomshistorie fra barndommen af, belastende faktorer og miljø m.m.

Alt efter hvad du fejler og hvilke symptomer du oplever, vil jeg ordinere vitaminer, mineraler, urter, homøopati, kostomlægning eller andre behandlingsformer, som har til formål at styrke og frigøre kroppens eget potentiale til at helbrede sig selv.

I min uddannelse fik jeg en stor baggrundsviden indenfor:

  • Anatomi, fysiologi og sygdomslære
  • Alternativ sygdomslære
  • Ernæringsterapi
  • Reguleringsterapi med urter og enkle homøopatiske midler
  • Immun-og symbioseterapi
  • Psykologi

Hvordan foregår en biopatisk konsultation hos mig

Ved den allerførste konsultation skriver jeg en journal ud fra 3 forskellige oplysningskilder:

  • Først fører vi en udførlig samtale, hvor jeg danner mig et overblik over dig og dit problem, din kost, dine kosttilskud, medicin osv. Dem må du faktisk gerne tage et billede af. Desuden må du gerne reflektere over gentagne betændelsestilstande i barndommen, børnesygdomme og operationer inden vi mødes.
  • Derefter tester jeg med et bioresonans-analyseapparat. Her kan jeg se ubalancer i dine organer.
  • Til sidst tester jeg med en biotron om du mangler vitaminer, mineraler, fedtstoffer, urter mm.

Ud fra disse oplysninger sammensætter jeg et skræddersyet program til dig som du kan passe i din hverdag. Det er noget af et puslespil, og derfor er det vigtigt, at du bruger de produkter jeg har skrevet ned og ikke bare bytter dem ud uden at rådføre dig med mig.

Som dagligt arbejder jeg i en Helsam butik og har gjort det i over 20 år. Det giver mig den store fordel, at jeg kender rigtig mange af de helsekostprodukter, der findes på det danske marked og deres sammensætning.

Tit og ofte er det en god ide med en eller flere opfølgende konsultation/er. På den måde kan jeg følge med i hvad der er sket, vurdere om der skal ændres i programmet og tage mig af evt. nye problemer.

Du kan altid kontakte mig hvis du er i tvivl eller har spørgsmål!