Hvem er jeg

Jeg hedder Katharina Timm og kommer oprindeligt fra Tyskland, hvor jeg har arbejdet på et apotek i mere end 10 år. I 2001 flyttede jeg med min mand og datter til det skønne Røsnæs, og siden der har jeg været ansat i den lokale Helsam butik som uddannet dHb helsekostvejleder og homøopativejleder.

Interessen for naturlige behandlingsmetoder var så stor, at jeg besluttede mig for en uddannelse på Institut for biologisk medicin ved Marianne Palm, for at blive biopat. Det var en lang, lærerig og spændende vej for mig, med sideløbende kurser:

  • 2015 fik jeg mit kursusbevis i øreakupunktur,
  • 2016 i anatomi-fysiologi-sygdomslære, og endelig
  • 2017 fik jeg titlen biopat/naturopath ibm og skrev under på Det Biopatiske Løfte
  • 2019 gennemførte jeg et NADA kursus hos NADA Danmark ved Lars Wiinblad
  • 2022 afsluttede jeg en 2-årig videreuddannelse der omhandlede Autoimmune Sygdomme

Nu er jeg klar til at tage imod klienter og vise dem vejen og støtte dem undervejs. Som hjælpemiddel tester jeg med en biotron, et analyseapparat som giver et øjebliksbillede af mulige mangler af vitaminer, mineraler, fedtstoffer mm.

Med øreakupunktur giver jeg dig støtte ved rygestop, vægttab, allergi eller lignende. Men faktisk kan det også bruges som smertelindrende behandling.